Termékajánló
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate

Kapcsoló


Kapcsolók mindenhez

Minden elektronikai készülék leggyakrabban használt eleme, alkatrésze a kapcsoló. Éppen emiatt ez a leggyakrabban elromló és leggyorsabban elhasználódó elem. Ha eljön a pillanat, hogy csereérett a készülékkapcsoló, érdemes tudni, hogy nálunk szinte minden fajtát megtalál!

A kapcsolóknak számos típusa létezik – rengeteg altípus van, és azokon belül is számtalan variáció, gyártmány és más szempontok szerint. A kapcsolók fajtáinak legalapvetőbb osztályozó szempontja az, mekkora áram-feszültség elbírására képesek, milyen a működtetésük módja.  Ezek alapján megkülönböztethetünk egy- vagy kétpólusú, egy- vagy két áramkörű típust. A használat módját tekintve lehet kapcsolós, nyomógombos vagy tológombos verzió, esetleg tolókapcsoló.

Webáruházunkban mindenféle elektronikai kapcsolót megtalál, amire szükség lehet a szereléshez, legyen szó egy apró házi javításról, vagy szakemberként komolyabb munkáról. Nálunk beszerezhet minden kapcsolótípust! Nézzen szét kínálatunkban és rendelje meg a kiválasztott darabokat!Webáruház készítés